Search Vacancies

Sectors
Specializations
Employment Type
Countries

Novellas Healthcare

BelgiumHospitals

Anatomic Pathologist | Brussels area

For a client, located in Brussels Area, Novellas Healthare is looking for a Anatomic Pathologist. The goal is to offer patients of the hospitals partners an atomical pathology diagnosis of quality, in collaboration with clinicians and in agreement with the current and future requirements. You will work in a new Belgian inter - University lab in the southern of Brussels, as Pathology center of excellence for 5 hospital sites.

Description

Roxane Roxane Leloup

Novellas Healthcare

BelgiumHospitals

Diensthoofd MZG | Brussels Area

Novellas Healthcare is op zoek naar een Diensthoofd voor de MZG-afdeling.
Je zal verantwoordelijk zijn voor het team en werkt zeer nauw samen met collega's, diensthoofden, artsen en verpleegkundigen.
U rapporteert aan de hoofdarts.

Description

Liske Liske Wambacq

Novellas Healthcare

BelgiumHospitals

Psychiater toekomstig diensthoofd | Limburg Area

Het ziekenhuis is een dynamisch ziekenhuis met 3 campussen. Het is een niet-universitair ziekenhuis met 811 bedden. Naast haar regionale functie, vervult het een aantal belangrijke expertfuncties binnen een euregionale context (MIC, NIC, hartchirurgie, neurochirurgie, lithotripsie, NMR, fertiliteitscentrum, radiotherapie, …).

Het ziekenhuis is een opleidingscentrum voor assistent-artsen voor verschillende disciplines waarvoor een stagemeester werd erkend door de respectievelijke erkenningscommissies.

Liske Liske Wambacq

Novellas Healthcare

Belgium|Hospitals|Employee

Verpleegkundig middenkader | Regio Vlaams Brabant

Voor onze klant, een eigentijds en dynamisch ziekenhuis met een capaciteit van 386 bedden zijn wij op zoek naar twee Verpleegkundige middenkaders.
Eén zal meer gespecialiseerd zijn in de actute zorg, de andere meer binnen de chronische zorg.
Met een specialistenstaf van ruim 100 artsen en 850 personeelsleden vormt onze klant een belangrijke schakel in een uitgebreid netwerk van verscheidene zorgvertrekkers.

Description

Sarah Sarah Vancutsem