Product & Application Specialist (ID 100)

Introduction

Als Product & Application Specialist (PAS) zijn je belangrijkste taken het geven van productadvies, training en applicatie-ondersteuning. Jij bent het gezicht van de firma bij je klanten in de Vlaamse ziekenhuizen en privéklinieken. Je bent steeds op verschillende plekken werkzaam dus iedere dag ziet er anders uit. Je werkt samen met de andere PAS collega’s, accountmanagers en onze technische collega’s en rapporteert aan de Sales Manager Ophthalmology België.

Organization

Onze klant stimuleert creativiteit en innovatie. Er worden jou ontwikkelperspectieven aangeboden en je komt terecht in een dynamische omgeving met interdisciplinaire teams.


Function

  • Je bent verantwoordelijk voor de product- en applicatieondersteuning voor de oogheelkundige producten
  • Je geeft presentaties en training bij de klant op locatie en productdemonstraties tijdens conferenties en workshops
  • Je zorgt mee voor het aanbrengen van de juiste oplossing voor de klant en gaat voor maximale klanttevredenheid;
  • Je geeft support aan het sales team, werkt samen met marketing collega’s en zorgt samen met onze Field Service Engineers om de juiste oplossingen te vinden voor de klant bij storingen of reparaties;
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste markttrends en geeft feedback aan je collega’s en het hoofdzetel

Wat verwachten we van jou?

Dat je minstens een bachelor diploma hebt in optometrie of een andere technische, product gerelateerde opleiding of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt werkervaring met oogheelkundige producten en in het geven van trainingen aan medisch personeel. Ervaring met het werken op het operatiekwartier is een plus. Je bent in staat om zelfstandig te werken, kan procesmatig denken en denkt in totaaloplossingen. Het gaat om een verantwoordelijke functie waarbij er soms onder druk gewerkt moet worden dus gaan we ervan uit dat je stressbestendig bent. Om je klanten goed te woord te staan, spreek je goed Nederlands en Engels.


Fanny Steylemans
Type of contract Permanent
Sector Medical devices
Country Belgium
Job family Sales